Novice

#ostanidoma in pošlji darilo

 

V tem času izogibanja osebnih stikov, vam predlagamo odlično rešitev za rojstnodnevna darila.

Praznuje rojstni dan vam ljuba oseba in bi ji želeli poslati darilo v obliki izdelkov iz naše trgovine?


Postopek je zelo enostaven: –    opravite naročilo v naši spletni trgovini -klik -->  www.dekoracijasladic.si


-     pri oddaji naročila označite plačilo po predračunu ali preko PayPal-a  


-    V komentar vpišete naslov obdarovanca/ke, na katerega bomo poslali paket in pripišete vaše sporočilo, ki ga bomo priložili paketu.


 

 

POMEMBNO OBVESTILO!

SPREMEMBE PRI DOSTAVAH IN PREVZEMIH DPD PAKETOV

Skladno z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, pri naših dostavah in prevzemih uvajamo nekaj sprememb.V skrbi za vašo varnost in varnost naših dostavljavcev, vas vljudno prosimo, da se dosledno držite zapisanih napotkov:1. Do nadaljnjega DPD kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore, torej pisarne, skladišča, stanovanjske bloke in druge prostore. Pakete bo mogoče prejeti izključno na prostem, brez kontakta in v varnostni razdalji vsaj 1,5 metra.

2. Prejemnike paketov pozivano, naj v kolikor je mogoče, izberejo direktno plačevanje pri spletnem trgovcu (torej s plačilom po predračunu ali s plačilnimi karticami). S tem boste pripomogli k brezkontaktni predaji paketov, ki je pri plačilu po povzetju ni mogoče povsem zagotoviti.

3. V času izrednih razmer bomo vsem B2C strankam storitev WSPay vključili po ceni 1,5% od plačane COD vrednosti. Po prenehanju izrednih razmer, bomo storitev preklicali ob vašem pisnem zahtevku.

4. Po prejemu obvestila o predvideni dostavi paketa lahko preko povezave dostopate do našega FMP portala in izberete dostavo paketa na varno mesto (terasa, garaža itd.), kar zagotavlja največjo raven varnosti (ne bo fizičnega stika), tako za prejemnike kot in za naše kurirje - ustrezno vas vabimo, da izberete to možnost, če je mogoče. V kolikor uporabite možnost »Varno mesto«, paket lahko dostavimo brez podpisa na MDU.

5. V primeru, da paketa ne bomo mogli dostaviti brezkontaktno na naslovu, niti preko dostave na dogovorjeno mesto, ga bomo takoj vrnili na pošiljateljev naslov, kajti skladiščenje paketov je trenutno onemogočeno.

SPREMEMBE VELJAJO DO PREKLICA.


 

V košarico ste dodali
Sladkorna masa Smartflex velvet
1400g vanilija
Nadaljuj z nakupovanjem
Zaključi nakup