Sweet cake kore (madžarica)


Pečene plasti testa - pripravljene za uporabo!

V paketu so 4 listi testa, v velikosti A4 formata.

Plasti testa namažete s kremo (vanilijevo, čokoladno...možnosti nadevov je nešteto), obtežite, da se plasti povežejo in postavite na hladno.

Recept za madžarico:
Krema: 200 g sladkorja, 500 ml mleka, 60 ostre moke, 150 g masla ali margarine, 1 žlica kakava, 100 g sladkorja.
Čokoladna glazura: 300 g čokolade za kuhanje, 200 ml sladke smetane.
Za pripravo kreme - sladkor raztopite v posodi pri nizki temperaturi, do temno rumene barve. Dobljeni karamel zalijte z mlekom (prej odvzamite nekaj žlic mleka in jih zmešajte z moko) , kratko pokuhajte, dokler se karamel ne raztopi. Dodajte  moko in kuhajte, dokler se ne zgosti. Tako pripravljeno zmes pustite, da se hladi.
Maslo, sladkor in kakav penasto stepite in zmešajte v ohlajeno karamelno-mlečno kremo. Kremo razdelite na 3 dele in z  njo premažite kore in jih zložite druga na drugo. Nežno pritisnite in  na koncu prelijte s čokoladno glazuro (čokolado razlomite na manjše koščke in jo raztopite na pari. Smetano zavrite in jo dodajte stopljeni čokoladi. Odstavite iz pare in mešajte, dokler ne nastane enakomerna gladka masa).

Sestavine: PŠENIČNA moka, voda, palmino olje, sladkor, regulator kislosti E500ii, pecilni prašek (sredstva za rahljanje: E450,E500), vanilin sladkor.

Shranjujte pri temperaturi do 18 C.

Proizvedeno v Srbiji.

ALERGENI: GLEJ ODEBELJENE (KREPKE) ČRKE.


Energijska vrednost (100 g):
 1607 kJ
381 kcal
maščobe 7,70 g
od tega nasičene maščobe 3,74 g
ogljikovi hidrati 68,80 g
od tega sladkorji 18,07 g
beljakovine 7,95 g
sol 0,18 g

Neto količina: 440 g/ 4 plasti


  • Stanje zaloge: Na voljo
3.00 €
Količina: *
Dodaj v košarico
  • VAS ZANIMA TUDI...
V košarico ste dodali
Sladkorna masa Smartflex velvet
1400g vanilija
Nadaljuj z nakupovanjem
Zaključi nakup