Rozen kore


Pečene plasti testa - pripravljene za uporabo!

V paketu je 8 listov testa, v velikosti A4 formata.

Plasti testa namažete s kremo (vanilijevo, čokoladno...možnosti nadevov je nešteto), obtežite, da se plasti povežejo in postavite na hladno.

Recept za rozen torto: 300 g sladkorja, 150 ml vode, 300 g mletih orehov, 300 g margarine, 2 vanilin sladkorja, 2 rebri čokolade, rum.
Karamelizirajte sladkor z vodo in pokuhajte. Dodajte vanilin sladkor, mlete orehe in čokolado. Malo ohladite in dodajte margarino, ki ste jo prej dobro stepli. Vse dobro premešajte in nadevajte plasti. Plasti testa prej malo poškropite z rumom ali z mešanico vode in rumove arome. Zgornje plasti ne namažite s kremo.
Torto pokrijte s prozorno folijo za živila, obtežite z nečim težkim (npr. knjiga) in postavite v hladilnik, da se plasti povežejo.
Prelijte s sladkorno glazuro oz. oblivom po želji (sladkorna glazura: 150 g sladkorja v prahu, nekaj žlic vode (lahko tudi soka, dodate lahko tudi jedilno barvilo ) zmešajte in prelijte po pecivu).




Sestavine: PŠENIČNA moka, voda, palmino olje, sladkor, regulator kislosti E500ii, pecilni prašek (sredstva za rahljanje: E450,E500), vanilin sladkor.

Shranjujte pri temperaturi do 18 C.

Proizvedeno v Srbiji.

ALERGENI: GLEJ ODEBELJENE (KREPKE) ČRKE.


Energijska vrednost (100 g):
 1663 kJ
394 kcal
maščobe 9,22 g
od tega nasičene maščobe 3,98 g
ogljikovi hidrati 68,80 g
od tega sladkorji 18,07 g
beljakovine 7,95 g
sol 0,18 g

Neto količina: 430 g/ 8 plasti


  • Stanje zaloge: Na voljo
3.00 €
Količina: *
Dodaj v košarico
  • VAS ZANIMA TUDI...
V košarico ste dodali
Sladkorna masa Smartflex velvet
1400g vanilija
Nadaljuj z nakupovanjem
Zaključi nakup