Kalup veliki srčki

Globok kalup za izdelavo srčkov ima 8 vdolbin. Velikost enega srčka je približno 5 cm, globina pa približno 2 cm.
Kalup lahko uporabljate v kombinaciji z različnimi materiali (npr. čokolada, Candy Melts ®, sladkorna masa...)Primer uporabe: stopite čokoladne ploščice. V vsako vdolbino vlijte malo čokolade in jo s čopičem razmažite po dnu in obodu srčkov. Pustite, da se čokolada strdi. Če je potrebno (če je čokoladna plast pretanka), ponovite postopek še enkrat. Nato vdolbine napolnite s polnilom (npr. lešnikovo polnilo za praline). Zatem na polnilo vlijte še eno plast čokolade. Pustite, da se strdi in vaši čokoladni bonbončki so pripravljeni!


  • Stanje zaloge: Na voljo
2.99 €
Količina: *
Dodaj v košarico
  • VAS ZANIMA TUDI...
V košarico ste dodali
Sladkorna masa Smartflex velvet
1400g vanilija
Nadaljuj z nakupovanjem
Zaključi nakup